KIDS

GLITTER TATTOOS en SCHMINK…  leuk voor op je (verjaardag) feestje!
De nieuwste rage op het gebied van tijdelijke Tattoos. Versier jezelf met een geweldige Glitter Tattoo! Je kunt kiezen uit verschillende designs en we kunnen de designs op het thema van uw kinderfeestje aanpassen(hiervoor word een meerprijs berekend). Je hebt er 3-7 dagen plezier van en je kunt er gewoon mee sporten, douchen en zwemmen.
Ook hebben wij mooie gouden en zilveren plak tattoo designs.
Schminken is een leuk idee voor elk feestje. De kinderen kunnen aan de hand van vele voorbeelden zelf uitkiezen wie of wat zij willen worden, gewoon een mooi versiersel, prinses of superheld, het kan allemaal. Wil je niet op je gezicht geschminkt worden, kan je ook een mooie creatie op je arm laten aanbrengen.
Wij gebruiken uitsluitend speciale kind- en huidvriendelijke producten.
prijzen:
Het aantal kinderen/personen op het feestje maakt niet uit, houd er wel rekening mee dat schminken meer tijd kost dan een glitter tattoo plaatsen.
het 1e uur  €45,- (incl.btw)  elk uur daarna 30,- per uur (incl.btw) 
Deze kosten zijn incl. materiaal. Voor glitter tattoos en schminck aangepast in een speciaal thema brengen wij €10,- extra in rekening. Buiten Abcoude en Vinkeveen worden er reiskosten in rekening gebracht (€0,19 p/km).
Voor meer info kun je contact opnemen met   Dep  06 – 34 77 87 59
(impressie foto’s komen binnenkort online)